30-jarig bestaan Darco, we pakken uit met een volledige rebranding en nieuwe website
Nieuws

30-jarig bestaan Darco, we pakken uit met een volledige rebranding en nieuwe website

Dit laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan. Dit vieren wij met een volledige rebranding van ons logo en een nieuwe website!  

14.3.2024

Dit jaar vieren we met trots en enthousiasme het 30-jarig bestaan van Darco. Sinds de overname in 1994 hebben we een reis van innovatie, toewijding en groei doorgemaakt. Darco begon als een bescheiden onderneming en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de verpakkingssector. Onze drie decennia van succes zijn te danken aan de inzet van onze getalenteerde medewerkers, de steun van onze gewaardeerde klanten en partners, en niet in de laatste plaats aan ons voortdurende streven naar kwaliteit en vooruitgang.

"Als onderdeel van ons jubileum lanceren we een volledige rebranding en nieuwe website."

Om deze mijlpaal te markeren, vieren we niet alleen ons verleden, maar kijken we ook met opwinding naar de toekomst. Als onderdeel van ons jubileum lanceren we een volledige rebranding die onze evolutie en toewijding aan vernieuwing weerspiegelt. Daarnaast presenteren we met trots onze nieuwe website, die is ontworpen om onze klanten een verbeterde ervaring te bieden en ons verhaal van drie decennia te delen.

We zijn dankbaar voor degenen die deel hebben uitgemaakt van deze opmerkelijke reis en kijken vol vertrouwen uit naar de volgende 30 jaar, waarin we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Darco; het is met oprechte dankbaarheid dat we het 30-jarig jubileum van Darco vieren.